© Roelf Holtrop (teksten en recepten) & Hans Morren (fotografie en vormgeving)

+

Het zevende deel in de reeks die in een steeds bredere kring wordt

gewaardeerd en geprezen. Op luchtige doch gedegen wijze, aangevuld met verrassende beelden doen wij kond van de voordelen van de mediterrane keuken en levensstijl, ook op medisch gebied.

•  luxe uitgave met Zwitserse bindwijze

•  drukwerk: full-colour

•  208 pagina's  / formaat 24 x 24 cm

•  2011 / isbn: 978-90-806448-7-8

•  prijs: € 35,–

 

"Dit boek is een groot genoegen... en dan is daar dokter Roelf Holtrop, die samen met zijn kompaan Hans Morren al een aantal kookboeken heeft gemaakt, waarvan Medici in Cucina het laatste is. Een boek waarbij ook de medische kant van de kookkunst ter sprake komt. Hun boeken zijn altijd schitterend om te zien en deze keer hebben ze zichzelf overtroffen."

Johannes van Dam, Het  Parool, 4 juni 2011

 

"Het resultaat van hun samenwerking is dan ook wederom een prachtig, origineel vormgegeven kookboek met de lekkerste Italiaanse recepten, die ook nog eens goed en gezond zijn... In combinatie met veel verhalen achter de recepten en ingrediënten is dit anders-dan-anders kookboek een aanrader voor iedereen die van de Italiaanse keuken houdt!."

De Smaak van Italië, nummer 4, 2011

 

'Briljante Italiaanse eenvoud... Medici in Cucina, werk van arts Roelf Holtrop en fotograaf Hans Morren, beiden net zo begeesterd door het Italiaanse eten als ik. Prachtig modern vormgegeven, verrukkelijke recepten, gezondheidsinfo plus geschiedenis..."

Onno Kleyn, De Volkskrant, 6 juli 2011